za. jun 22nd, 2024

Over ons

Nostraforma is een online designwinkel gespecialiseerd in verlichting en woonaccessoires. Wij streven naar het bieden van de beste kwaliteit in producten en service. Ons assortiment bestaat uit exclusieve merken die zich onderscheiden door hun innovatief design en hoogwaardige materialen. Wij werken samen met gerenommeerde merken zoals Flos, Artemide, Tom Dixon, en vele anderen.

Naast onze webshop hebben wij ook een fysieke winkel in Nederland waar klanten onze producten kunnen bezichtigen en deskundig advies kunnen krijgen van onze medewerkers.

Ons aanbod

Verlichting

Ons assortiment in verlichting bestaat uit een breed scala aan lampen zoals hanglampen, tafellampen, vloerlampen en wandlampen. Wij bieden zowel functionele als decoratieve lampen aan.

Woonaccessoires

Naast verlichting hebben wij ook een uitgebreid aanbod aan woonaccessoires. Onze producten zijn zorgvuldig geselecteerd en van de beste merken. Ons assortiment bestaat onder andere uit meubels, kussens, dekens, vazen, en kunstwerken.

Experts in maatwerk

Wij zijn experts in het leveren van maatwerkoplossingen voor verlichting. Onze specialisten kunnen u helpen bij het ontwerpen van een verlichtingsplan met de beste kwaliteit en design.

Advies en inspiratie

Onze blog

Op onze blog delen wij inspirerende verhalen en foto’s van onze projecten en producten. Ook delen wij onze kennis op het gebied van verlichting en interieurdesign.

Onze showroom

In onze showroom kunt u onze producten bekijken en deskundig advies krijgen van onze medewerkers. Wij hebben een uitgebreide collectie aan verlichting en woonaccessoires.

Onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte blijven van onze nieuwe producten en aanbiedingen.

Door Candice

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *