zo. apr 14th, 2024

Thanksgiving is onze gelukkigste feestdag. Op deze dag vieren we deze dankbare dag met onze familie en vrienden, geven we elkaar geschenken en sturen we onze beste wensen. Vervolgens zullen we u kennis laten maken met Thanksgiving-geschenken die vol warmte zijn.

Handgemaakte wenskaarten

Thanksgiving-geschenken

Een van de meest klassieke en pretentieloze geschenken, een doe-het-zelf-wenskaart voor Thanksgiving raakt nooit uit de mode. Voor zo’n kaart hoef je alleen maar een stuk vierkant gekleurd papier te vouwen volgens de stappen in de video, en dan het bedankje op te schrijven dat je normaal niet kunt zeggen. Dat is het. Is het niet makkelijk?

Thanksgiving Accessoires

Soms hoeft dankbaarheid niet alleen maar woorden te zijn. Deze “Praying Hand” van Happy Fridays, wat dankbaarheid, dankbaarheid en vast geloof betekent, is een perfect cadeau voor belangrijke familie en vrienden op Thanksgiving Day ~

Wijn

Thanksgiving-geschenken

Naast het feit dat rode wijn kan worden geserveerd met een Thanksgiving gebraden kalkoen, heeft rode wijn eigenlijk veel gezondheidsvoordelen. Rode wijn kan niet alleen verharding van de slagaders en beroertes voorkomen, maar bevat ook super oxidanten die cellen en organen kunnen beschermen tegen oxidatie en menselijke veroudering kunnen vertragen. Ter gelegenheid van Thanksgiving wil je misschien een paar flessen rode wijn sturen om je ouders gezond te maken!

Roze kristallen massagestick

Thanksgiving-geschenken

Aan de schoonmoeder, moeder en zus die van schoonheid houden, stuur een roze kristallen massagestick die kan verfraaien en verfraaien! Natuurlijk roze kristal helpt niet alleen de gevoelige huid te verlichten, maar kan ook spanning en stress verlichten, geluk vergroten en een gezond humeur behouden ~

Winter handschoenen

Thanksgiving-geschenken

Thanksgiving komt eraan en het is winter, en een paar warme handschoenen is precies wat iedereen nodig heeft. Er wordt gezegd dat de mooiste liefde warmte is, wat de betekenis is van handschoenen geven!

Thanksgiving-elementen

Als je erover denkt om cadeaus te geven aan vrienden en zussen, wil je ze misschien oorbellen, armbanden, hoesjes voor mobiele telefoons en andere kleine items geven die verband houden met Thanksgiving-elementen (zoals schattige kalkoenen, pompoenen), die schattig en delicaat zijn en kunnen ook worden gematcht als vriendinnen. oh! (Ik denk dat je het leuk zult vinden: vriendin-armband – spraakmakende vriendschap samen!)

Door Candice

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *