do. jun 13th, 2024

Wat is een goed cadeau voor kerst? Goedkopepumps raadt u een lijst aan met de meest populaire en creatieve kerstcadeaus voor u, of het nu voor vriendjes en vriendinnetjes is, of voor kinderen en vrienden, u vindt hier bevredigende cadeaus. Kom een kijkje nemen!

Aanpassing van geheugenfilmalbums

Tijd is een dief, steel herinneringen en pas vervolgens een filmalbum aan om herinneringen voor je op te slaan. Trek de film langzaam tevoorschijn, denk terug aan die goede tijden in het verleden en je kunt hem aanpassen door gewoon een reeks foto’s aan te leveren.

3D holle licht- en schaduwpapiersnijlamp

Het uit 3D handgeschept papier gesneden licht- en schaduwnachtlampje is niet alleen een mooi decoratief schilderij, maar ook een sfeercreërende bureaulamp en een goede slaapassistent. Het kan geleidelijk dimmen en langzaam doven binnen 45 minuten, en begeleiden u om te slapen .

LED schattige powerbank make-up spiegel

Het is een superleuke draagbare make-upspiegel en het is ook een powerbank voor mobiele telefoons. LED-vullicht maakt het gemakkelijker om je make-up te controleren en 3000 mAh is genoeg om je telefoon op te laden als je uitgaat.

Kerst Chocolade Geschenkdoos

De chocoladegeschenkdozen met kerstthema zijn verkrijgbaar in stijlen zoals een met licht en schaduw uitgesneden eland, een hert met jou, enz., Vol met feestelijke kerstsfeer. Tegelijkertijd betekent de eland “daar ben je helemaal”, en geeft haar het warmste kerstcadeau.

Meisjes kerst elanden sjaal

Kerst en kerstavond om vriendinnen en meisjes exclusieve thema-sjaals te sturen, kerst-elandenpatroon, wat betekent dat je helemaal bedankt wordt, prachtige geschenkverpakking, stuur haar een sjaal als deze, voeg een feestelijke sfeer toe aan Kerstmis.

Kerst trein model

Een 3D driedimensionaal treinspeelgoed dat door jezelf moet worden geassembleerd, met een kerstthema, is uitgerust met van kleur veranderende LED-verlichting en dat kerstmuziek kan spelen, wat zeer geschikt is voor kinderen en meisjes met Kerstmis.

Hoogwaardige geschenkdoos voor snoep

Er zijn verschillende geschenkdozen met hoogwaardige snoepjes, en de kleine literaire meisjes zijn vol harten, er zijn marshmallows met berenpoot, sterrensuikergoed, lolly’s, enz., en de voortreffelijke geschenkdozen zijn perfect voor voedselmeisjes.

Kerstwens beker

Een schattige waterbeker met kerstthema, deze beker wordt een wensbeker genoemd, de beker is een omgekeerde 3D-kerstboom, de bodem is een geluksster, de beker is op maat gemaakt met sneeuwvlokken en elandenpatronen, het is een kerst cadeau voor meisjes/vriendinnen romantisch en praktisch cadeau.

Creative Planet Audio-bureaulamp

Een tafellamp in de vorm van een creatieve planeet, die de Italiaanse A’DESIGN design award heeft gewonnen. Het is een tafellamp en een luidspreker. Het kan worden aangesloten op een mobiele telefoon om muziek af te spelen via Bluetooth, en kan verschillende kleurrijke lichten… De functie is te krachtig, de afbeelding is te mooi, ik kan het me niet voorstellen, ondersteunt gepersonaliseerde belettering.

Tijd Appartement Gemonteerde Cabine

Zeldzame creatieve cadeaus, doe-het-zelf mini-loftvilla’s, romantische LED-nachtlampjes, je kunt ook de belettering naar je eigen wensen aanpassen, een glazen stofkap geven en hem een ​​mooi huisje voor hem geven.

Door Candice

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *