zo. apr 14th, 2024

Introductie

Kinetic Lights is een innovatief bedrijf op het gebied van verlichting. Met hun beweegbare lichtinstallaties creëren ze spectaculaire visuele ervaringen. In deze prijslijst nemen we een kijkje naar hun producten en prijzen.

Kinetic Lights Producten

1. Kinetic Lights FLEX Curtain

De Kinetic Lights FLEX Curtain is een flexibele LED verlichting die gebruikt kan worden als een achtergrond voor optredens, beurzen en evenementen. Met de beweegbare panelen is het mogelijk om verbluffende kleuren en vormen te creëren. De prijs voor de FLEX Curtain is afhankelijk van de grootte van de installatie. Een kleine installatie begint bij ongeveer €2.500, terwijl grotere installaties tot wel €50.000 of meer kunnen kosten.

2. Kinetic Lights Helix

De Kinetic Lights Helix is een fascinerende LED-installatie die door de lucht kan zweven. De Helix kan zowel in een lineaire als een circulaire vorm worden opgehangen en beweegt soepel door de combinatie van magnetische ophanging, bewegingssensoren en LED-verlichting. De prijs voor de Helix is afhankelijk van de grootte en complexiteit van de installatie. De prijs begint bij ongeveer €20.000.

3. Kinetic Lights Kinetic Pixel

De Kinetic Lights Kinetic Pixel is een dynamische LED-verlichting die gebruikt kan worden voor het creëren van geanimeerde lichtpatronen. De Kinetic Pixel is eenvoudig op te zetten en kan worden aangepast aan de gewenste grootte en vorm. De prijs voor de Kinetic Pixel is afhankelijk van de grootte en de gebruikte componenten. Een kleine installatie kan beginnen bij ongeveer €5.000.

Door Candice

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *