do. jun 13th, 2024

West Elm, een toonaangevend interieurmerk, heeft een uitgebreide collectie lampen die geschikt zijn voor elke interieurstijl. Of je nu op zoek bent naar een wandlamp, tafellamp of hanglamp, West Elm heeft het allemaal. In dit artikel zullen we de verschillende soorten West Elm lampen bespreken en hoe je ze kunt integreren in je interieur.

Wandlampen

Wandlampen zijn een geweldige manier om je interieur op te fleuren en tegelijkertijd extra verlichting toe te voegen. West Elm heeft een ruime keuze aan wandlampen die variëren van minimalistisch en modern tot vintage en industrieel. Hier zijn enkele van onze favorieten:

1. Globe wandlamp

De Globe wandlamp heeft een eenvoudig ontwerp en creëert een warme, gezellige sfeer in elke kamer. Het glazen bolvormige ontwerp zorgt voor diffuus licht dat perfect is voor het lezen van een boek of het kijken van een film.

Globe wandlamp

2. Mid-Century wandlamp

De Mid-Century wandlamp is een hommage aan de iconische ontwerpen uit de jaren 50 en 60. Het slanke ontwerp en de messing afwerking passen perfect bij een mid-century modern interieur.

Mid-Century wandlamp

Tafellampen

Een tafellamp kan een kamer in een oogwenk veranderen. Of je nu op zoek bent naar een lamp voor op je nachtkastje of op je bureau, West Elm heeft een uitgebreide collectie tafellampen om uit te kiezen. Hier zijn enkele van de meest populaire:

1. Edison tafellamp

De Edison tafellamp is geïnspireerd op de vintage Edison-lampen en heeft een industrieel, vintage gevoel. Het heeft ook een geïntegreerd USB-oplaadstation, waardoor het de perfecte keuze is voor je nachtkastje of bureau.

Edison tafellamp

2. Martini tafellamp

De Martini tafellamp heeft een eigentijds ontwerp dat past bij vrijwel elk interieur. Het slanke, cilindrische ontwerp en de glazen kap zorgen voor een moderne uitstraling die perfect past bij minimalistische interieurs.

Martini tafellamp

Hanglampen

Hanglampen zijn de perfecte manier om een statement te maken in je interieur. Of je nu op zoek bent naar een opvallende lamp voor de eetkamer of een subtiele lamp voor de slaapkamer, West Elm heeft een uitgebreide collectie hanglampen om uit te kiezen. Hier zijn enkele van onze favorieten:

1. Capiz hanglamp

De Capiz hanglamp heeft een indrukwekkend ontwerp met een kap van schelpen die zacht licht verspreidt en een mooie gloed creëert in elke kamer. Het is perfect voor gebruik in slaapkamers, woonkamers of eetkamers.

Capiz hanglamp

2. Mobile hanglamp

De Mobile hanglamp heeft een modern ontwerp dat lijkt op een abstracte sculptuur. Het heeft verstelbare armen en geïntegreerde LED-verlichting, waardoor het een ideale keuze is voor de eetkamer of de woonkamer.

Door Candice

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *