zo. apr 14th, 2024

hanger lichtgeel

Hanglampen zijn een geweldige manier om flair en persoonlijkheid aan je huis toe te voegen. Of je nu kiest voor een enkele gele hanglamp met een strakke, eigentijdse esthetiek of een hanglamp met meerdere lampen met kappen van geblazen glas die op verschillende hoogtes hangen, een plafondlamp is de perfecte finishing touch voor moderne interieurs.

Geel is een zonnige en revitaliserende kleur, waardoor het de perfecte tint is voor moderne woningen. Combineer een glanzend gele kroonluchter met frisse witte of ivoorkleurige muren voor een uitnodigend zonnige ruimte.

De glazen hanglamp Yellow Haze uit de Argentum-serie heeft een doorschijnend basisglas dat geel- en olijftinten aanneemt wanneer het wordt verlicht. Ontworpen en met de hand geblazen door ervaren glasbewerkers, is dit verbluffende verlichtingsaccent verkrijgbaar in verschillende kapvormen die kunnen worden aangepast aan uw interieurstijl.

Een tijdloos ontwerp met een gestroomlijnd silhouet en precieze proporties, deze Dokka Hanglamp Geel is een klassieke verlichtingsarmatuur die gemaakt is om lang mee te gaan. Het ontwerp werd voor het eerst geïntroduceerd in 1954 en is sindsdien een favoriet van architecten, ontwerpers en huiseigenaren over de hele wereld.

Het is bekroond met een gouden medaille op de prestigieuze Triënnale van Milaan en is nu 200 jaar na de oprichting een gewild antiek.

Deze eenvoudige maar klassiek gevormde hanglamp in mat tonitongeel is de perfecte keuze voor een Scandinavisch huis en kan worden gecombineerd met een reeks bijpassende muurverf, eettafels en accessoires. De metalen lampenkap is machinaal bewerkt en hol geperst, waardoor hij zowel robuust als stijlvol is.

Deze veelzijdige hanglampen zijn perfect voor zowel residentiële als commerciële toepassingen. De brede kap werpt een zachte strook warm licht dat ideaal is voor veranda’s, keukens en eetruimtes. Het verstelbare nylon koord dat geschikt is voor gebruik binnenshuis, maakt het gemakkelijk om de Goodyear boven een eettafel te plaatsen of ergens anders waar je wat extra licht aan je ruimte wilt toevoegen.

Bij het kiezen van een lamp voor je hanglamp is het belangrijk om rekening te houden met het type verlichting dat je wilt en hoe helder je het wilt hebben. Ga je voor meer sfeerverlichting, kies dan voor een gloeilamp.

Als je op zoek bent naar een meer helder en levendig lichteffect, probeer dan een CFL- of LED-lamp. Ze hebben een lager wattage en besparen op uw elektriciteitsrekening.

Een hanglamp is een van de belangrijkste armaturen die je voor je huis kunt kopen, omdat hij meestal in het figuurlijke midden van je kamer hangt. Hier draaien je meubels en decoratie om – boven het kookeiland, boven je bed of in de woonkamer.

Het is het beste om ten minste drie hanglampen boven een groter eiland te hebben, omdat dit helpt bij het creëren van een evenwichtiger verlichtingsplan. Twee aan beide uiteinden kunnen echter ook werken.

Naast verschillende maten zijn er veel hangers in verschillende materialen en kleuren. Sommige zijn energiezuinige laagspanningsmodellen en andere gebruiken halogeen- of fluorescentielampen.

Door Candice