zo. apr 14th, 2024

oranje snoopy lamp

De oranje Snoopy lamp van het Italiaanse merk Flos is een modern eerbetoon aan de beroemde tekenfilmhond. Het heeft een witmarmeren voet en een oranje tint. De hoogwaardige materialen die zijn gebruikt om deze lamp te maken, maken het een uitstekende keuze voor grote woonkamers. Deze lamp is ook verkrijgbaar in andere kleuren.

Snoopy lamp is gebaseerd op het silhouet van de hond uit de geliefde cartoon van Charles M. Schulz

Een Snoopy-lamp is een moderne interpretatie van de hond uit de geliefde cartoon gemaakt door Charles M. Schulz. De iconische hond staat op een dikke glazen schijf en de lamp wordt bediend met een schakelaar en dimmer. Het ontwerp bevat ook de kenmerkende snuit van de hond.

Het is gemaakt in Italië

De Snoopy Tafellamp is gemaakt in Italië en ontworpen door de Italiaanse broers Achille en Pier Giacomo Castiglioni. Oorspronkelijk een kleine werkplaats in Merano, Italië, is het merk uitgegroeid tot een wereldmarktleider die wordt vertrouwd door zowel huiseigenaren als bedrijfseigenaren. Castiglioni was een meester in zijn vakgebied en zijn innovatieve ontwerpen werden tot aan zijn dood in 2002 vereerd door zijn collega’s. Hij wordt beschouwd als een van de meest getalenteerde Italiaanse lichtontwerpers van zijn generatie.

Het is voorbestemd om een ​​collector’s item te worden

De Flos Snoopy-lamp is ontworpen door de gebroeders Castiglioni in 1967. Het is een icoon van modern design uit het midden van de eeuw, met een marmeren voet en dikke glazen kap en een dimmer met aanraaksensor. De unieke vorm, schuine basis en felgroene afwerking zullen zeker verzamelaars aantrekken.

Het is voorbestemd om een ​​iconisch stuk te worden

De Snoopy-lamp is niet alleen een leuk en onderhoudend stuk. Het is een echt verlichtingspictogram dat geschikt is voor zowel formele als informele omgevingen. De gebogen aluminium reflector en de schuine voet van Carrara-marmer zorgen voor een aantrekkelijk materiaalcontrast. De felgroene afwerking voegt ook een sterke visuele impact toe.

Het is een modern ontwerp

Een Snoopy-lamp is een klassiek decorstuk dat zeker elke ruimte zal opfleuren. Deze lamp, ontworpen door Achille Castiglioni, heeft het iconische silhouet van de Peanuts-hond. De langwerpige reflector en drie koelgaten doen denken aan de kop en snuit van de hond. De voet is gemaakt van marmer en is voorzien van een aanraaksensor voor het dimmen van het licht.

Door Candice