zo. mei 26th, 2024

Heb je het gevoel dat elke keer dat de tafel net is opgezet, hij de volgende keer weer in zijn oorspronkelijke vorm is. Wat is hiervan de reden? Het is niet omdat je de eettafel niet echt kunt opbergen, dus kom en leer twee trucs om de eettafel er schoon en gebruiksvriendelijk uit te laten zien.

Wis alle items regelmatig op nul

De eettafel is eigenlijk een plek die elke dag gebruikt moet worden, maar onze eettafel staat vaak vol met kopjes, waterkokers, groenten, fruit, diverse kruiden, sauzen en borden.Deze kunnen worden getolereerd, maar sleutels, scharen, afstandsbedieningen bedieningselementen, pennen en kussens Wat is in godsnaam een ​​hoop prullaria?

De tafel is zo groot. Als je elke keer ruimte wilt hebben om te eten, moet je leren de tafel te vereenvoudigen. Zet niets op tafel. Je kunt maximaal drie dingen ophangen: tafelkleed + decoratie + toiletpapier.

Oorspronkelijk is de eettafel zo groot, andere items zijn eigenlijk niet geschikt om op de eettafel te plaatsen en hebben deze op een geschikte plek gekregen. Maar veel mensen zeggen dat sommige items zoals theeserviezen, fruit, snacks, sauzen, borden enz. niet op de eettafel staan, ze weten echt niet waar ze ze moeten zetten en ze zijn niet erg handig voor dagelijks gebruik .

Vervolgens leert candice je de tweede stap: als de tafel niet past, kunnen we ruimte in de buurt vrijmaken. Specifieke stappen zijn als volgt:

Open andere ruimte op de eettafel

A. Bepaal de locatie van uw eigen tafel

Bij het openen van andere ruimtes op de eettafel moet je eerst bepalen waar je eettafel komt te staan, of deze nu in de keuken of woonkamer, tegen de hoek of in het midden staat. de ruimte vergroten.

De manier om de ruimte van de eettafel bij de hoek te vergroten is: dressoir + wandkast + scheidingswand, er is geen klein hoekappartement in de buurt: opbergtrolley + lade opbergdoos + opbergmand, laten we dan eens kijken hoe we het kunnen opbergen !

B. Dressoir – 100% meer ruimte

Opslagartikelen: kleine elektrische apparaten + groot voedsel + handwerk

Als er elke dag veel dingen op tafel staan, is het aan te raden om een ​​dressoir te maken. Het dressoir is relatief groot en stevig. Je kunt kiezen voor een losse of een hele kast. Hoeveel dingen er ook op tafel staan, je kunt het opbergen en het is ook erg handig om mee te nemen. Zet bij het opbergen de veelgebruikte buiten en de andere kan in de kast worden opgeborgen.

C. Bovenkasten – 80% meer ruimte

Opbergartikelen: theeservies + borden + wijndrankjes

De wandkast is vergelijkbaar met het dressoir, het enige verschil is dat het niet kan worden verplaatst, dus bepaal daarbij de positie van de eettafel en kies een handige locatie. Deze ruimte is relatief klein, maar je kunt wat serviesgoed plaatsen , wijnartikelen en Mooi en handig.

D. Partitie – ruimte vergroot met 50%

Opslagartikelen: specerijen + kopjes + kansen en punten

Als de woonkamer klein is en niet geschikt voor de bovenstaande twee, dan kun je ervoor kiezen om wat planken aan de muur te plaatsen, geschikt voor het plaatsen van dagelijkse kruiden, mooie kopjes en wat ingeblikte volle granen en prullaria, zowel als eettafel Het toevoegen van opslagruimte speelt ook een decoratieve rol.

De bovenstaande drie methoden kunnen het probleem van tafelopslag in principe snel oplossen, maar sommige vrienden willen niet zo lastig zijn en de ruimte thuis is klein, dan kun je de volgende drie eenvoudige methoden kiezen.

E. Opbergwagen – 80% meer ruimte

Opbergartikelen: kruiden + snacks + servies

Koop een klein karretje en zet het naast de eettafel. Het karretje heeft veel lagen en kan alles wat je wilt op de eettafel zetten. Leg de veelgebruikte tissues en kruiden erop en de snacks eronder. Het is gemakkelijk om duwen en trekken. Het is een wandelend opbergartefact. .

F. Lade opbergdoos – ruimte vergroot met 50%

Opbergartikelen: servies + tafelkleed + prullaria

Omdat de eettafel zelden een eigen lade heeft, maar iedereen de eettafel gemakkelijk en zonder ruimte in te nemen wil opbergen, dan komt de plakbare lade opbergdoos goed van pas.

G. Opbergmand – ruimte vergroot met 30%

Opslagartikelen: groenten en fruit + papieren handdoeken + dagelijkse kansen en punten

Het meest vervelende aan de eettafel is dat er geen plek is voor ingedeelde opbergers, waardoor alles op elkaar gestapeld wordt. Als je ernaar zoekt, kun je het niet vinden. Als je het goed opbergt, vergroot je de ruimte Daarom kun je een opbergmand kopen en een klein deel van de eettafel innemen.Alle prullaria werden opgeborgen en het werd meteen minder rommelig.

Na het lezen van de bovenstaande volledige set tafelopbergplannen, denk ik dat iedereen het al weet. De beste manier om de tafel op te bergen is om de tafel zo veel mogelijk leeg te maken en ruimte vrij te maken in andere ruimtes om ervoor te zorgen dat we heerlijke maaltijden kunnen eten snel.

Door Candice

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *