ma. apr 15th, 2024

Wie is Estrella Lighting?

Estrella Lighting is een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen, produceren en leveren van hoogwaardige en innovatieve verlichtingsoplossingen voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Het bedrijf werd opgericht in 2005 en heeft sindsdien aan populariteit gewonnen vanwege de unieke designs en hoge kwaliteit.

Wat maakt Estrella Lighting anders?

Estrella Lighting onderscheidt zich van andere verlichtingsbedrijven door de nadruk te leggen op innovatie en duurzaamheid. Het bedrijf is altijd op zoek naar nieuwe technologieën en materialen om hun producten te verbeteren en zo de meest effectieve en milieuvriendelijke verlichting te leveren.

Bovendien biedt Estrella Lighting op maat gemaakte oplossingen voor elke klant, zodat ze aan de specifieke wensen van hun klanten kunnen voldoen. Dit maakt het bedrijf een populaire keuze bij zowel particulieren als bedrijven die op zoek zijn naar gepersonaliseerde verlichting.

Productlijnen van Estrella Lighting

Estrella Lighting heeft verschillende productlijnen die zich richten op verschillende soorten verlichting, waaronder:

Binnenverlichting

De binnenverlichtingslijn van Estrella Lighting omvat onder andere plafondlampen, wandlampen, tafellampen en vloerlampen. De nadruk ligt hierbij op design en functionaliteit, waarbij de verlichting zowel in moderne als klassieke interieurs past.

Buitenverlichting

De buitenverlichtingslijn van Estrella Lighting omvat onder andere tuinlampen, wandlampen en terreinverlichting. Deze verlichting is ontworpen om de veiligheid te verbeteren, terwijl het ook nog een esthetische meerwaarde aan het huis of bedrijf biedt.

Industriële verlichting

De industriële verlichtingslijn van Estrella Lighting is gericht op de weergave van werkplekken. Hierbij wordt gebruikgemaakt van krachtige LED-verlichting zodat de werkplekken goed zichtbaar zijn.

Duurzaamheid bij Estrella Lighting

Duurzaamheid is een belangrijk onderdeel van het beleid bij Estrella Lighting. Ze hebben zich tot doel gesteld om hun ecologische voetafdruk te verminderen en milieuvriendelijke producten te ontwikkelen en te leveren.

Bij Estrella Lighting wordt veel aandacht besteed aan het gebruik van LED-verlichting, omdat deze verlichting minder energie verbruikt dan traditionele verlichting en zo het energieverbruik en de kosten verlaagt. Bovendien gebruikt Estrella Lighting gerecycleerde materialen en werkt het bedrijf aan het verkleinen van de afvalstroom.

Estrella Lighting is een innovatief en duurzaam bedrijf dat zich richt op het ontwerpen en produceren van hoogwaardige en gepersonaliseerde verlichtingsoplossingen. Het bedrijf onderscheidt zich van andere verlichtingsbedrijven door de nadruk te leggen op innovatie en duurzaamheid, waardoor ze populair zijn bij zowel particuliere als zakelijke klanten.

Door Candice

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *