zo. jul 14th, 2024

Bristol Lighting, opgericht in 2010, is een verlichtingsbedrijf dat zich richt op het bieden van hoogwaardige verlichtingsoplossingen voor zowel residentiële als commerciële gebouwen. Het bedrijf heeft een uitgebreide collectie verlichtingsarmaturen, waaronder hanglampen, plafondlampen, vloerlampen, tafellampen en buitenverlichting. Bristol Lighting heeft een toonaangevende positie in de verlichtingsindustrie, dankzij hun uitstekende klantenservice, hoogwaardige producten en een bekwaam team van professionals.

Hoe het begon

De oprichter van Bristol Lighting, Jan van Dijk, was al meer dan 10 jaar werkzaam in de verlichtingsindustrie. Hij raakte gefascineerd door de impact van goede verlichting op de perceptie van mensen van de ruimte en het welzijn van de bewoners. Met deze passie in zijn achterhoofd, richtte hij Bristol Lighting op en begon hij met het aanbieden van hoogwaardige verlichtingsarmaturen tegen concurrerende prijzen.

De Verlichting Collectie

Bristol Lighting heeft een breed scala aan verlichtingsarmaturen die geschikt zijn voor verschillende soorten gebouwen en toepassingen. De collectie omvat hanglampen, plafondlampen, vloer- en tafellampen. Ze hebben ook een assortiment van buitenverlichting met een stijlvol design en hoge functionaliteit. Bristol Lighting biedt ook LED-verlichting aan, wat een uitstekende optie is voor mensen die energie willen besparen en hun ecologische voetafdruk willen verminderen.

Professionele installatie

Bristol Lighting biedt niet alleen hoogwaardige verlichtingsarmaturen, maar ze bieden ook professionele installatie van verlichting. Het team van Bristol Lighting bestaat uit goed opgeleide professionals die gespecialiseerd zijn in de installatie van alle soorten verlichting. Ze hebben ruime ervaring in het installeren van verlichting in zowel residentiële als commerciële gebouwen.

Klantenservice

Bristol Lighting is trots op hun uitstekende klantenservice. Het bedrijf biedt een probleemloze en snelle levering van verlichtingsarmaturen en professionele installatiediensten. Als klanten vragen of klachten hebben, staat het klantenserviceteam van Bristol Lighting altijd klaar om te helpen. Het bedrijf gelooft sterk in het opbouwen van langdurige relaties met klanten en zorgt ervoor dat hun klanten tevreden zijn met hun diensten.

Bristol Lighting is een verlichtingsbedrijf dat hoogwaardige verlichtingsarmaturen biedt voor zowel residentiële als commerciële gebouwen. Het bedrijf heeft een uitstekende collectie verlichtingsarmaturen en biedt ook professionele installatiediensten. Het klantenserviceteam van Bristol Lighting is altijd beschikbaar om u te helpen met vragen of klachten. Als u op zoek bent naar hoogwaardige verlichtingsoplossingen voor uw huis of bedrijf, dan is Bristol Lighting de juiste keuze voor u.

Door Candice

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *