do. jun 13th, 2024

Wat is de Suspension Balinaise?

De Suspension Balinaise is een traditionele hanglamp uit Bali, Indonesië. Deze lampen zijn handgemaakt en hebben een uniek ontwerp dat eruit ziet als een geweven mand. Ze zijn gemaakt van natuurlijke materialen zoals bamboe, rotan en ander organisch vlechtwerk.

De Geschiedenis van de Balinese Hanglamp

De geschiedenis van de Balinese hanglamp gaat terug tot de oorspronkelijke culturen van Indonesië. Het Balinese volk combineert hun religieuze praktijken met hun artistieke bekwaamheid om mooie lampen van verschillende maten en vormen te maken.

De Suspension Balinaise is gebaseerd op de traditionele weefmethodes van Bali. Het vlechtwerk is complex, hetgeen zorgt voor een interessant en uniek ontwerp. De materialen die gebruikt worden bij de productie van Suspension Balinaise zijn ook eco-vriendelijk, wat bijdraagt aan een duurzame productie.

Installatie en Gebruik van de Balinese Hanglamp

Het installeren van een Balinese hanglamp is niet zo ingewikke

Door Candice

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *