do. jun 13th, 2024

Over Nelson Verlichting BV

Nelson Verlichting BV is een topleverancier van kwaliteitsverlichting in Nederland. Het bedrijf is opgericht met als doel het bieden van innovatieve en duurzame verlichtingsoplossingen van de hoogste kwaliteit. Nelson Verlichting BV heeft inmiddels een uitstekende reputatie opgebouwd op het gebied van verlichtingsoplossingen en staat bekend om zijn professionele en klantgerichte aanpak.

Onze producten

LED-verlichting

Bij Nelson Verlichting BV bieden wij een breed scala aan LED-verlichting. LED-verlichting is de meest duurzame en energiezuinige verlichting die momenteel beschikbaar is en kan worden gebruikt in vrijwel elke omgeving, van thuisgebruik tot commerciële toepassingen.

Gloeilampen

Ondanks de opkomst van LED-verlichting blijven gloeilampen populair onder veel van onze klanten. Wij bieden een breed assortiment aan gloeilampen van diverse merken en modellen.

Spots en downlights

Spots en downlights zijn zeer geschikt voor het creëren van sfeerverlichting en het verlichten van specifieke gebieden, zoals keukens, badkamers en kantoren. Nelson Verlichting BV biedt een breed assortiment aan spots en downlights van hoge kwaliteit.

Onze diensten

Advies en ontwerp

Bij Nelson Verlichting BV geloven we sterk in het belang van gepersonaliseerd advies en ontwerp. Wij werken nauw samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat hun verlichtingsbehoeften en -wensen worden begrepen en vertaald naar een ontwerp dat aan hun eisen en budget voldoet.

Installatie en service

Naast verlichtingsadvies en ontwerp bieden wij ook een professionele installatiedienst aan. Onze ervaren installateurs zorgen voor een snelle en efficiënte installatie van uw nieuwe verlichting. Daarnaast bieden wij een uitstekende klantenservice en staan ​​wij klaar om eventuele problemen of vragen die u heeft te beantwoorden.

Door Candice

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *