zo. mei 26th, 2024

antieke hanglamp

Als je op zoek bent naar een stijlvolle maar functionele lamp in je kamer, dan ben je hier aan het juiste adres. Een antieke hanglamp vind je in een aantal verschillende stijlen en kleuren. Naast klassiek wit vind je hangers in levendige tinten paars, koraal, groen en meer. En als u op zoek bent naar iets ongewoons, dan vindt u een prachtige hanglamp van Murano antiek glas.

Art Deco hanglampen

Antieke Art Deco hanglampen zijn een geweldige manier om glitter en glamour toe te voegen aan elke kamer. Ze zijn populair voor gebruik in woonruimtes en keukens en zijn te vinden in verschillende maten, kleuren en stijlen. Curatoren bij Chairish werken samen met de beste antiquairs en ambachtslieden om een ​​collectie te creëren met enkele van de mooiste en meest unieke art-deco hanglampen.

Typisch heeft een antieke Art Deco hanglamp een kleine glazen kap en een gebosseleerde patroondiffusor. Deze lampen zijn te vinden in historische gebouwen en huizen in heel Ontario. Ze hebben gegoten metalen beslag en een originele vintage look. Ze worden geleverd met een bijpassende ketting. Een goed voorbeeld van een reproductie van deze hanglampen vindt u in Destination Lighting.

Deze lampen hebben een prachtige gouden gewelfde luifel en een gebeeldhouwde metalen adelaarsvoet. De kap is gedessineerd met natuurpatronen en de hanglamp kan dienen als mooie decoratie voor een slaapkamer.

Louis Poulsen hangers

Antieke hanglampen van de firma Louis Poulsen zijn een prachtige manier om uw huis te verlichten. Deze lampen zijn ontworpen door de Deense architect Vilhelm Wohlert en gemaakt in Denemarken. De gloeilamp in deze lampen kan van elk type zijn, inclusief LED en gloeilampen. Het bedrijf produceert deze lampen al sinds de jaren ’30.

Deze lampen zijn zeer onderscheidend en hebben een uniek lichtkarakter. De originele vintage hanglampen hebben een trompetvormige bovenkap die het bovenste deel van het plafond verlicht. De onderste tinten richten het licht naar beneden. Een blauwe verblindingsring en basisreflector helpen verblinding te diffunderen. De tinten zijn afgewerkt in een mat wit geschilderde afwerking.

Art Deco glazen hangers

Art Deco glashangers zijn een geweldige manier om je huis te verlichten. Deze hangers hebben een art deco uitstraling maar zijn ook erg modern. Deze verlichtingsopties zijn geweldig voor gangen, hanglampen en slaapkamers. Deze hanglampen zijn er ook in moderne designs voor je keuken of bar.

Art Deco glazen hangers kunnen een dramatisch brandpunt boven een eettafel toevoegen. Ze kunnen ook een sombere hoek van de woonkamer opfleuren. Ze hebben dramatische vormen die meteen in het oog springen. Velen zijn versierd met starburst eindstukken of komen in andere vormen.

Door Candice