zo. jun 23rd, 2024

Als het om de keuken gaat, voelt die voor iedereen altijd warm en behaaglijk aan.Eigenlijk is de keuken niet alleen zo’n uitdrukkingsvorm, naast warm en comfortabel kan het ook wild en ongeremd zijn.

Industriële keuken

De keuken is niet geëvenaard met helderwitte tegels en frisse kasten, maar is bekleed met elementen als cement, metaal en bakstenen muren.Zo’n hardwerkende keuken zou populair zijn bij mannelijke vrienden. het is – industriële stijl.

Industriële keuken

Betonnen plafonds, grijze wandtegels, metalen kasten en individuele “oude” tafels en stoelen, allerlei decoraties in de keukenruimte zitten vol met industriële stijlelementen, die erg “cool” zijn.

Industriële keuken

De blootliggende leidingen, draden en cementmuren en vloeren aan de bovenkant van de keuken zijn niet alleen niet gênant na blootstelling, maar zien er individueler en onderscheidender uit, alsof ze zouden moeten bestaan.

Industriële keuken

Het metalen frame aan de muur van de keuken is gewoon, de lijnen zijn stoer, eenvoudig en grof, en er is niet veel decoratie. Ook de gemêleerde eettafel, kasten en bovenbalken zorgen voor een vleugje “decadentie”, maar de groene potplanten en versieringen in de hoeken verzachten de decadente en koude ruimte.

Industriële keuken

Het is ingenieus te noemen om waterleidingen als steun en wanddecoratie van de wandplank te gebruiken.

Industriële keuken

Een van de essentiële elementen van de industriële stijl – kale baksteen, met metalen tafels en stoelen, is een zeer harmonieus bestaan. De lokale kale bakstenen kunnen contrasteren met andere muren en zullen meer opvallen.

Industriële keuken

De basistint van zwart-wit industriële stijl mag natuurlijk niet ontbreken in spots.
Wie zei dat primitief en grof de unieke charme van industriële stijl is, maar het heeft ook een frisse en natuurlijke kant.

Industriële keuken

De combinatie van rechthoekige industriële kroonluchter + groene planten is uniek. De gele eettafel gemaakt van ijzeren buizen fungeert ook als scheidingswand en scheidt de keuken van de woonkamer.

De combinatie van felgeel en grasgroen zorgt ervoor dat deze keuken in industriële stijl levendig oogt en met succes de kou en saaiheid van de ruimte doorbreekt.

Aangezien er zoveel keukens in industriële stijl zijn die erg goed zijn, als je een unieke keuken wilt hebben, is een keuken in industriële stijl een goede keuze.

Door Candice

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *