do. jun 20th, 2024

metalen bloemenkroonluchter

Of je nu op zoek bent naar een statement-stuk voor je eetkamer of een subtiel accentstuk voor je slaapkamer, er zijn genoeg metalen bloemenkroonluchters op de markt. Deze armaturen zijn vaak gemaakt van messing, glas of andere metaalsoorten. Ze zijn er in verschillende designs, kleuren en materialen.

Een van de beste manieren om wat stijl aan je huis toe te voegen, is door een bloemenkroonluchter te kopen. Metalen bloemenkroonluchters vind je in allerlei soorten en maten. Er zijn ook kroonluchters die speciaal zijn ontworpen om te werken met bepaalde stijlen en ruimtes. Een goed voorbeeld is de boho-chique Italiaanse tole metalen bloemenkroonluchter. Dit stuk heeft een elegant ontwerp met een unieke mix van stippen, rozen en een paar andere motieven. De kroonluchter is uitgerust met vier kandelaarslampen en heeft een diameter van 19 inch en een hoogte van 24 inch.

Tole-kroonluchters behoren tot de meest betaalbare vintage verlichtingsopties. Als je het meeste waar voor je geld wilt krijgen, kun je ze kopen op de rommelmarkt. Veel van deze stukken zijn gestempeld met de naam van de fabrikant. Als je geluk hebt, kun je misschien afdingen voor een lagere prijs. Het is belangrijk om uw onderzoek te doen voordat u tot aankoop overgaat. Sommige oudere tole-armaturen zijn prima, maar nieuwere zijn misschien een betere deal.

Hoewel je misschien in de verleiding komt om een tole-kroonluchter te kopen bij de eerste antiekwinkel die je ziet, is het altijd verstandig om naar kwaliteit te zoeken. U kunt dezelfde technieken gebruiken die u zou gebruiken om een gebruikte auto te kopen, om er zeker van te zijn dat u het onderdeel krijgt waarvoor u betaalt. Inspecteer bij het kopen van een ouder armatuur de afwerking en de hardware op roest of schade. Controleer ook of het opnieuw is bedraad.

Als u niet bekend bent met wat een tole-kroonluchter is: het is een ouderwets armatuur dat populair is in verschillende decoratieve stijlen. Meestal zijn deze kroonluchters voorzien van sculpturale bloemen en wijnstokken. Naast kroonluchters is tole ook te vinden als tafellampen, wandkandelaars en meer. Hoewel ze vaak in pastelkleuren te vinden zijn, kun je ze ook vinden in tropische tinten en ananasmotieven.

De kroonluchter Tole in Franse stijl past perfect in uw woonkamer of keuken. De lichtgroene bladeren en goudkleurige ranken maken het tot een mooi middelpunt voor elke kamer. Ondanks zijn vintage uiterlijk is dit stuk volledig functioneel, inclusief de vijf kandelaars die het te bieden heeft.

Een ander vintage tole-stuk dat je zou moeten overwegen, is de zesarmige Spaanse kroonluchter van verguld metaal. Dit armatuur is in uitstekende staat, maar het is niet UL-bedraad. Gelukkig kun je deze UL bedrade optie tegen een meerprijs aan je aankoop toevoegen. Zorg er echter voor dat u de juiste bedradingsinstructies krijgt voordat u probeert een doe-het-zelfproject aan te pakken.

Als u geïnteresseerd bent in het vinden van de metalen bloemenkroonluchter voor uw huis, vindt u een brede selectie op 1stDibs. U kunt kiezen uit verschillende soorten, waaronder de klassieke vintage Italiaanse tole metalen kroonluchter.

Door Candice