zo. jul 14th, 2024

flos smithfield hanglamp

Flos Smithfield hanglamp is een van die dingen die je thuis of op kantoor kunt gebruiken zonder het gevoel te hebben dat je je interieur bedriegt. Er zijn verschillende modellen om uit te kiezen en ze hebben allemaal een paar dingen gemeen. De eerste is het ontwerp en de tweede is de kleur. Als u het beste van het beste wilt kiezen, kunt u de Smithfield S Sospensione overwegen. Dit model is ontworpen om er meer uit te zien als een traditionele vloerlamp dan als een armatuur. Het komt ook in een paar varianten die de kuiltjes niet hebben.

De Smithfield S is ontworpen door Jasper Morrison en is een uitstekend voorbeeld van een “slimme” lamp. Het ontwerp maakt gebruik van verschillende innovaties en een aantal nieuwe materialen. Deze lamp heeft een ronde vorm en heeft vier lichtbronnen. Het ontwerp van deze lamp is mogelijk gemaakt door spuitgietprocessen. Er zit ook een E27 fitting in. Het is een beetje anders dan een typische plafondlamp omdat het een stalen kap heeft die het aan het plafond bevestigt. De diameter is ongeveer 60 centimeter.

De Smithfield S is een van de nieuwste toevoegingen aan de Flos collectie. Deze lamp is ontworpen om een ​​comfortabele lichtsfeer te creëren. Het komt in een paar verschillende variaties, elk met iets meer dan de gemiddelde lamp. De Smithfield S heeft een stalen ophanging, een spuitgegoten opaal methacrylaat diffuser en een zwarte of witte kap. Deze drie materialen maken deze lamp meer dan alleen een armatuur. De kap is verkrijgbaar in twee verschillende afwerkingen, zwart en glanzend wit. Het ontwerp maakt ook gebruik van de nieuwste LED-verlichting.

De Smithfield S is een slim ontwerp en een van de beste Flos-lampen die er zijn. Het ontwerp laat zien hoe je met simpele materialen en slim design een moderne look kunt creëren. Het ontwerp is geïnspireerd op de Smithfield Market in Londen. Het strakke en elegante ontwerp is geschikt voor zowel residentiële als commerciële ruimtes. Ook voor het verlichten van een ruimte is de Smithfield hanglamp een goede keuze. Het ontwerp is een slimme combinatie van industrieel design en minimalistische geometrie.

De Smithfield S is een indrukwekkend ontwerp dat is gebruikt om verschillende andere designproducten te inspireren. Er is ook een hanglamp die het nieuwste lid van Flos Smithfield is. Dit model maakt gebruik van een vijfpolige elektrische kabel met dubbele PTFE-isolatie. Deze kabel heeft een bruikbare lengte van zo’n 400 centimeter. Het is ook gemaakt van aluminium, polycarbonaat en staal. Het wordt ook geleverd met twee jaar garantie.

De Smithfield hanglamp is ook verkrijgbaar in zwart, wit en mat zwart. Het meest opvallende kenmerk is de opalen methacrylaatdiffusor die is gemaakt van spuitgegoten materiaal. De lamp heeft ook een LED-lampje. De Smithfield S is een uitstekende keuze voor het verlichten van een kamer, vooral een kamer die van staal is gemaakt.

De Smithfield S is ontworpen als een slim stukje industrieel ontwerp en een ontzagwekkend kunstwerk. Het heeft een stalen ophanging, een opaal methacrylaat diffusor en een E27 fitting. Het is de perfecte lamp om boven een eettafel te plaatsen of om aan de muur te hangen.

Door Candice